Denizli Haber - Pamukkale Belediyesi Ekim ayı meclisinde bütçe ve performans krizi yaşandı. Performans programı ve taslak bütçenin görüşüldüğü mecliste CHP üyesi meclis üyeleri görüşmelerin "yangından mal kaçırır gibi" yapıldığı iddiası ile meclisi terk etti.

CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş “Önceki yıllarda performans programı ve taslak bütçenin komisyon görüşmeleri 4-5 gün olmakta ve komisyonda görüşülmekte tartışılmaktayken, 2020 yılı performans ve bütçe görüşmeleri meclis toplantı günü 3-4 saat ile sınırlandırılmıştır. Bu durum komisyonda yeterli bilgilendirmenin yapılamaması sonucunu doğurmuştur. Ayrıca komisyon toplantısından çıkılarak grupta görüşme imkanı da ortadan kaldırılmıştır” ifadeleri ile görüşmelerin kısa tutulmak istendiği gerekçesi ile 9 üyesiyle birlikte toplantıyı terk etti.

Oral Baş yaşanılan durumu “Ortada ‘yangından mal kaçırma’ görüntüsü vardır. 350 bin insanın yaşadığı bir ilçede, komisyon görüşmesinin 3-4 saat ile sınırlandırılması kabul edilemez. Bu nedenlerle meclis çalışmasını terk ediyoruz” diyerek özetledi.

Kaynak : aynahaber.net

Editör: TE Bilişim