İlçe kongrelerini tamamlayan CHP’de şimdi sıra il başkanlığına geldi. Adaylığını açıklayan ilk isim Teoman Sancar oldu. 27 Aralık Pazar günü yapılacak olan il kongresine sayılı günler kala Teoman Sancar, milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ve partililerin katıldığı basın toplantısıyla il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

DAHA GÜZEL TÜRKİYE DAHA GÜZEL DENİZLİ

Teoman Sancar’ın adaylığını açıkladığı basın toplantısına ilçelerden bile katılımın olmasına dikkat çeken CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, “CHP’nin sevdası güzel bir Türkiye, güzel bir Denizli’dir. Bunun için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleye katkı vermek isteyen Teoman kardeşimiz bugün il başkanlığı için adaylığını açıkladı. Ben, bugün ona verdiğiniz desteği, seçildikten sonrada vermenizi temenni ediyorum. Çünkü siz yoksanız o bir eksik olacaktır” dedi.

 ‘ATATÜRK’ÜN YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ’

 Denizli’de kapı kapı dolaşarak CHP’nin fikirlerini ve sosyal demokrat ilkelerini anlatmak, CHP’yi 1. Parti yapmak için aday olduğunu söyleyen Teoman Sancar ise, “Geçmişte hep doğruları söyledik. Bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. Atatürk ilke ve inkılaplarından, onun çizdiği yoldan asla ayrılmayacağız. Yoksulluğun, işsizliğin iyice arttığı bu karamsar günlerde, fikir ve ideolojilerimizle ülkemizin geleceği için tek çözüm, tek çare olan CHP’ye yeni bir heyecan ve soluk olmak için il başkanlığına adayım. Memleket sevdasıyla koşturmaya devam ederek, ilk genel seçimde 3 ve 4’üncü milletvekilliğini kazanıp, birinci parti olma gururunu birlikte yaşayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim