CHP’den milletvekili seçilen ve ilk kez milletvekili olan Melike Basmacı, Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca’nın ise heyecanlı olduğu gözlendi. 3 vekil de Denizli’yi mecliste en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

CHP’den milletvekili seçilen Kazım Arslan, "Bugün mazbatalarımızı aldık. Valilikten Türkiye Büyük Millet Meclise yapacağımız müracaatla ilgili dosyamızı aldık. Güzel bir seçim geçirdik. Burada güzel bir kampanya gerçekleştirdik. Bu kampanyayı gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan Genel Merkezimiz, hem il hem ilçe yönetimler, Kadın Kolları, Gençlik kolları büyük katkı yaptı. Bu kampanya ile uyumlu içinde herkese ulaşmaya çalıştık. Denizli'de çok güzel bir sonuç ortaya çıkardık. Denizli'den 3 milletvekiliyle güçlü bir şekilde Ankara'ya gideceğiz. Çalışmalarımızı birlik beraberlik içersinde, Denizli'deki sorunlarımızı Ankara iletmek, Denizlimizin kalkınmasına gelişmesine sanayi hamlesi yapmasına olanak sağlayacak her türlü çalışmayı yapmayı düşünüyoruz. Halkımızın sorunlarının çözülmesi, toplumsal barışın sağlanması, yaşanacak Türkiye için Milletvekili olarak her türlü gayreti göstereceğimizin sözünü veriyorum" dedi. 

CHP’den milletvekili seçilen Melike Basmacı,  7 Haziran seçimlerinde oy kullanan herkese çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin ve vatandaşlık görevinin temel esasıdır oy kullanmak. Biz bu dönem görevimizi yaptık, üç vekille Denizli'yi temsil edeceğiz. Her türlü baskıya, engellemeye, aslı olmayan projelere rağmen biz hepimiz direndik, dayandık. CHP için çalışmış herkese teşekkür ediyorum. Herkes bunu bilsin yaşanacak bir Denizli için, yaşanacak bir Türkiye için, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Çok güzel günler bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

CHP’den milletvekili seçilen Gülizar Biçer Karaca ise "Bütün Türkiye'ye demokrasi gereklerini yerinde getirdiği için teşekkür ediyorum. Denizli'mizde güzel bir kampanya yürüttük. Denizli'de uzun süreden beri gerçekleşemeyen hayalimizi hedefimizi gerçekleştirdik. Denizli halkımızla gurur duyuyoruz. Biz sadece Cumhuriyet Halk Partisi seçmenlerinin değil Tüm seçmelerin vekilleriyiz. Onların sorunlarının çözümü, onların sıkıntılarının meclis kürsüsünde dile getirilmesi, çözüm üretilmesi aşamasında hep yanlarında olacağız.  Sadece Ankara'da mücadele değil Denizli'de de omuz omuza mücadele edeceğiz. Türkiye'nin barış ve huzura ihtiyacı olduğu böyle bir dönemde CHP Milletvekilleri olarak Denizli'den Türkiye'de ses getirecek bir çalışm, anlayış sergileyeceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim