Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon sistemi bulunmayan Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde, 19bin metre kanalizasyon hattı ile 7 bin metre içme suyu hattı yapım çalışmalarına başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde alt yapı hamlesi başlattı. Mahallede incelemelerde bulunarak alt yapı ihtiyaçlarını tespit eden Büyükşehir DESKİ ekipleri, Irgıllı sakinlerine modern ve nitelikli alt yapı hizmeti sunmak için proje hazırladı. Alt yapı inşaat işlemlerine geçilen proje kapsamında kanalizasyon hattı bulunmayan Irgıllı Mahallesi’ne toplamda 19 bin metre kanalizasyon hattı ile 7 bin metre içme suyu hattı döşeneceği ifade edildi.

 

HER YERE YÜKSEK ALTYAPI STANDARDI

Projenin mahalle halkına ve Denizli’ye hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimizin Büyükşehir statüsü kazanması ile birlikte, kent merkezinde imza attığımız alt yapı yatırımlarını ilçelerimizde ve tüm mahallelerimizde de gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Çivril ilçemizin Irgıllı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızı da yüksek alt yapı standartlarıyla buluşturacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim