Basın mensupları ile 2015 yılı değerlendirme toplantısı yapan Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven 23 Nisan Park’ının yeniden düzenleneceğini belirterek “bu alanda yapacağımız çalışma ile Çivril yep yeni bir çehreye kavuşacak” dedi.

 

2016 yılı planları hakkında bilgi veren Başkan Güven 2016 ve 2017 yıllarında Çivril merkezde bir çok çalışma yapacaklarını belirterek bu çalışmalardan en önemlisinin Çivril’in vizyonu durumundaki 23 Nisan Parkı olacağını ifade etti. 23 Nisan Parkı’nın Çivril’in en güzel yeri olmasına rağmen yapılan yanlış peyzaj ve düzenlemeler ile atıl kaldığına dikkat çeken Başkan Güven “23 Nisan Parkı ve Kent Konseyi merkezinin olduğu alan Çivril’in en merkezi ve güzel yerlerinden biri. Ama bu alan maalesef Çivril’e yakışmayacak şekilde bir düzenleme ile değerini kaybetme noktasına geldi. Yaptığımız çalışma ile park yeniden canlanacak” dedi.

ÇİVRİL’E İLK GELEN FAYANSLI BİR YER GÖRÜYOR

23 Nisan parkı’nın Denizli’den Çivril’e gelenlerin ilk gördüğü yer olduğunu belirten başkan Güven “bu parkımız konumu itibari ile Çivril’e ilk girilen yerde. İlk defa ilçemize gelen birisi karşısında böyle bir yer görünce Çivril hakkında ki düşünceleri olumsuz oluyordu. Peyzaj mimarlarımız ile yaptığımız çalışmalar ile modern banklar yeni ağaçlar ve yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanı ve sosyal alanlar ile yepyeni bir park inşa edeceğiz. Çivril modern çağdaş ve hak ettiği bir parka kavuşacak” dedi.

Editör: TE Bilişim