Teknolojinin giderek daha fazla bir şekilde hayatımızı etkisi altına aldığı bir zamanda yaşıyoruz. Teknolojinin hayatımıza en önemli etkilerinden biri de hızlı bir yaşam biçimini getirmesidir. Yapılacak bir sürü iş, yetiştirilecek bir sürü proje, okunacak bir sürü doküman mail vs. Bu hızlı hayat içerisinde bütün bu işleri yetiştirmek için hızlı ve dolayısıyla aceleci bir yapıyla hareket ediyoruz. İşlerimizin yetişmeyeceği endişesiyle sürekli bir panik halindeyiz.

Çocuklarımızın  bu hızlı hayatı bizimle birlikte yaşamak zorunda kaldıklarının altını çizen GETUP Denizli Eğitim Koordinatörü Zehra Altunbaş,  "Geleceklerini şekillendirebilmek için çok çalışmak ve sürekli soru çözmek durumundalar. En kısa zamanda en fazla soruyu çözmek için çabalayıp duruyorlar. Bu da ister istemez onların acele etmesine, belli bir zaman diliminde belli miktar soruyu çözemeyeceğim endişesiyle sürekli panik durumunda bulunmaktalar.

GETUP Zihin Geliştirme Programı, çocuklarımızın zihinsel işlem hızını arttırıp, onların problem çözme becerilerini geliştirerek, hayatın her alanında sakin bir şekilde karşılaştıkları problemleri çözmelerini sağlıyor.

Çocuklarımızın gerek sınavlarda, gerekse hayatın herhangi bir alanında performansını en üst düzeyde kullanmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz" dedi.

Adresimiz 15 Mayıs Mahallesi 789 Sokak Evran Urhan İş Merkezi Kat 2 Numara 19 telefonumuz 0258 211 11 08

 

Editör: TE Bilişim