Ülkemizin  içinden geçtiği süreçte daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğun  dile  getiren  Genç Kızılcabölüklü İşadamları Derneği Başkanı  Hasan Basri Teğiz:” Bu süreçte seçilmiş ve atanmışları bizlerle daha fazla istişareye  çağırıyoruz” dedi.

Ülkemizin içinden geçtiği sürecin ulus devletin beka sorunu olduğunu belirten Genç Kızılcabölüklü İşadamları Derneği Başkanı  Hasan Basri Teğiz daha çok birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 15 Temmuz FETÖ/PDY  darbe girişimini gerçekleştirmeye kalkanların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağının da altını çizen Teğiz yaptığı açıklamada: “ Ülkemiz  zorlu bir süreçten geçiyor. O nedenle her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ülkemiz el birliği ile bu günleri atlatacaktır. Sel gidecek taşlar yerinde kalacaktır. Kimse unutmasın ki Alemde şer- Oğuz’da er tükenmez” dedi.

SEÇİLMİŞ VE ATANMIŞLARA ÇAĞRI

Bu süreci  bir an önce sağlıklı bir şekilde atlatmak için  seçilmiş ve atanmışlara çağrıda bulunan  Hasan Basri Teğiz: “  Bizler bu zorlu sürecin üzerinden daha çok çalışarak gelineceğini biliyoruz. Bu nedenle bizler düşen daha çok çalışmak . ülkemiz için daha çok üretmektir. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Buradan  seçilmiş ve atanmışlara bir çağrıda bulunmak istiyoruz.  Bu hain yapılanma ile mücadelede bizlerle istişare içinde olsunlar. Ülkemizin hainlerden temizlenmesi için bizler elimizden geleni yapmaya hazırız.”

Editör: TE Bilişim