Dalbudak, yeni görevi devralan Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yürütme kurulu ile bir araya gelerek yeni dönemdeki plan ve projeleri dinledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yürütme kurulu, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak'ı Kent Konseyi binasında ağırladı. Milletvekili Dalbudak, 12 Kasım'da gerçekleşen genel kurul ile faaliyetlerine başlayan Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yürütme kurulu üyelerine yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyerek, gelecek dönemdeki plan ve projeleri hakkında bilgi aldı.

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi faaliyetlerinin hem yerel hem ulusal anlamda kadınlar için önem arz ettiğini belirten Dalbudak, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin gelecek dönem için hazırladıkları plan ve projeler, hem Denizlili kadınlar hem de  ülkemizdeki tüm kadınlar için önem arz etmektedir. Denizli Kent Konseyi Kadın Meclisi faaliyetlerini yakından takip ediyorum , bundan sonra da Denizlili bir kadın milletvekili olarak çalışmalarına destek vermek için her zaman göreve hazırım. Yeni dönemde görevi devralan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

KADIN MECLİSİ'NDEN TEŞEKKÜR

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, Milletvekili Dalbudak'ı Kent Konseyi'nde misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Milletvekilimiz Dalbudak ile bir araya gelerek yeni dönem faaliyetlerimiz hakkında konuştuk. Milletvekilimizin bizlere destek vermesi Kadın Meclisi çalışmalarına hız kazandırmak için önemli. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim