Kuruluşun 25.yılını etkinlikleri çerçevesinde Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nu Denizli’de konuk eden DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, hatıra fotoğrafı çektirirken Süleyman Orakçıoğlu ile DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in ortasında kaldı. Sözkesen,  iki Süleyman’ın ortasında öyle bir dilekte bulundu ki herkesi güldürdü.

PAMUKKALEHABER

Faaliyetinde çeyrek asrı geride bırakan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) 25.yıl dönümü etkinliklerine devam ediyor.  25 yıl etkinlikleri çerçevesinde Denizli’ye Damat, Tweet ve D’S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Tekstil’in kurucusu Süleyman Nazif Orakçıoğlu’nu davet etti.

“Orakçıoğlu’nun ekonomi ile ilgili değerlendirme ve öngörüleri bizim için çok önemli” diyen DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen,  Süleyman Orakçıoğlu ile DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Objektiflere poz veren Sözkesen, iki Süleyman’ın ortasında dilek tutmayı da ihmal etmedi. Sözkesen’in, “İki Süleyman arasındayım Damat mı dilesem acaba” sözleri davetlileri güldürdü.

Editör: TE Bilişim