Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Başkanlık makamındaki ziyarette, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 

Ziyaretleri dolayısıyla Başkan Kocasert ve DENİB Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Sizlerin ziyareti bizlere güç veriyor. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde iki ayrı kurum gibi değil beraber istişare ederek Denizli’ye katkı sağlayabileceğimiz en yüksek verimliliği ortaya koymayı hedefliyoruz. Bildiğiniz gibi Denizli sanayi, üretim, ihracat ve istihdam şehri. Denizli Ticaret Odası olarak ilk 8 içinde olan Denizli ekonomisinin gelişimi paralelinde üyelerimize, KOBİ’lerimize ve ihracatçılarımıza hizmet üreteceğiz. Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koymak için yolumuza devam edeceğiz.” dedi.   

Yönetim kurulu başkanlığının hayırlı olmasını dileyen Başkan Kocasert, “15 yılı aşkın bir süredir aktif olarak cemiyet hayatınızda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve siyasette görev alarak, Denizli’ye büyük hizmetlerde bulundunuz. Bu 15 yıllık cemiyet hayatı geçmişinizi, Denizli’nin en büyük ve en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Ticaret Odası Başkanlığı ile taçlandırdınız. Bundan gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Varlığınız ile Denizli Ticaret Odası farklı anlam ve farklı bir hareket kazanacaktır. Denizli İhracatçılar Birliği olarak diğer sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi Denizli Ticaret Odası ile de el ele, kol kola ve omuz omuza bu kentin çıkarları için görev ve dayanışma yapmaya hazırız. Size şahsım ve İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu olarak başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim