Denizli Büyükşehir Belediyesinin 5 yıllık stratejik planını hazırlamasına önemli katkı sunacak anket başlatıldı. Şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıdığı 10 soruluk ankete www.denizli.bel.tr adresinden erişiliyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelecek 5 yılı kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yapacağı "Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı" için anket başlatıldı. "Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim" sloganıyla duyurulan anket Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr'den yayınlanmaya başlarken, şehrin gelecek 5 yılının planlanmasında Denizlililerin görüş ve düşüncelerinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. 21 Temmuz 2019 Pazar gününe kadar sürecek ankette ad-soyad sorulmazken, vatandaşlara cevaplamaları için 10 soru yöneltiliyor. Denizlililerin gelecek 5 yılda neler yapılması gerektiğini belirleyeceği ankette vatandaşlardan gelecek proje önerileri de dikkate alınıyor.

DENİZLİ'NİN GELECEK 5 YILINA IŞIK TUTACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2020-2024 Stratejik Planı'nın Büyükşehir Belediyesinin hizmet kalitesinin daha da artırılmasında büyük önem taşıdığını işaret etti. Vatandaşların önemli ölçüde katkı sunacağı stratejik planın Denizli'nin gelecek 5 yılına ışık tutacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri bizim için her zaman çok önemli olmuştur" diyerek tüm Denizlilileri Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden erişilebilen anketi doldurmaya davet etti.

Editör: TE Bilişim