AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Ankara ziyaretlerinin ilk durağında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Heyet, Bakan Sema Ramazanoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ramazanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli’ye yapılacak projeler ve hükümet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bakanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Denizli olarak gururlu olduklarını söylediler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın önemine değinen heyet, ülkemizin temel taşlarından olan aile ile sosyal alandaki proje ve sorumlulukların yönetiminde kendisine başarı dilediler.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise, bakanlığının en önemli misyonunun, toplumu inşa etmek olduğunu belirterek; Denizli'nin son 13 yılda üçüncü bakanlığını aldığını hatırlatarak, yıllardır siyasette temsilde hep çevre illerin peşinde olan Denizli'nin, yerel yönetim hizmetlerindeki büyük değişimin ardından siyasette de hep üst seviyede temsil edildiğini söyledi. Ramazanoğlu, Başta İl Başkanı Necip Filiz olmak üzere tüm il teşkilatına seçim sürecindeki başarılı çalışmaları ve destekleri için teşekkür ederek  “ Kazanılan zaferde sizlerin emeğiniz çok büyüktür” dedi.

Ankara ziyaretlerinin 2. Durağında T.B.M.M.’ne giden heyet AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti. Hiç bitmeyen Denizli sevdası ile Denizli ile ilgili projelerin ve yatırımların devam edeceğini belirten Zeybekci; “ Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacak işlere imza attık. Bugüne kadar verdiğimiz hiçbir sözü yerde bırakmadık, bırakmayacağız da inşallah” dedi. 

Gün boyu süren yoğun ziyaretler Ankara Büyükşehir Belediyesinde son buldu. Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ziyaret eden heyet Denizli’den getirdikleri Çeşm-i Bülbül hediye ettiler. Sıcak ve espirili bir ortamda geçen ziyarette  anılarından bahseden Başkan Gökçek’i AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet önümüzdeki aylarda Denizli’ye davet ettiler.    

 

 

Editör: TE Bilişim