Denizli  Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın geleneksel hale getirdiği "Denizli Şarkı Söylüyor" konseri büyük beğeni topladı. Mehsem Özşimşir'in konuk sanatçı olarak sahne aldığı konserde birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Denizli Şarkı Söylüyor" yıl sonu konseri, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Denizli Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Denizli Barosu Sanat Müziği Korosu ve Emekli Öğretmenler Derneği Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda sanat müziğine gönül verenler katıldı. Sanatçı Selim Öztaş'ın koordinatörlüğünde düzenlenen gecede Mehsem Özşimşir konuk sanatçı olarak sahne aldı. Konseri izlemeye gelenler korolara eşlik ederek geceye ayrı bir renk katarken, koristler, birbirinden güzel sanat müziği eserlerini izleyenler için seslendirdi.

 

Yeni dönem eylül ayında başlayacak

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, oldukça keyifli bir gece olduğunu ifade ederek, "Öncelikle misafir sanatçımıza, koristlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 'Denizli Şarkı Söylüyor ' programı kapsamında hepimiz çok keyifli dakikalar yaşadık. Bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz konser ile çok başarılı bir zemin oluşturulmuş oldu" dedi. Denizli halkına yönelik yeni dönem konservatuar çalışmalarının eylül ayından itibaren hızlı bir şekilde devam edeceğini kaydeden Gökoğlan, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim