Denizli’de bir çok ilkleri getiren PAHOY-TUANA DANS , bu kez “ Denizli Tango Meeting “ adı altında Türkiye’deki dans severleri 3 gün boyunca Müdavim Restaurant’da buluşturdu.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Kocaeli gibi kentlerden gelenlerle beraber Arjantin’li dansçıların da misafir olduğu yaklaşık 250 Tango’cu, gündüzleri son 3 yılın Türkiye Şampiyonları ve 2018 Avrupa Şampiyonu İstanbul’lu Selçuk Atalay - Müge Üner çiftinden tango teknikleriyle ,   Antalya’dan Gülşen Nalbantoğlu’ndan kadın teknikleri dersleri aldı.

İlk gece Antalya’dan katılan dj İbrahim Seçilmiş’in müzikleri eşliğindeki  Milonga’da PAHOY-TUANA DANS eğitmeni Mehmet Lütfi Elmas - Elif Yıldan şovlarıyla geceye renk kattılar. Son geceki İzmir’li dj Sermet Sünnetçioğlu müzikleri eşliğindeki Milonga’da ise , Antalya’dan Mikail Akyıldız – Hande Türker çifti ve Şampiyon Müge-Selçuk çifti izleyenleri adeta büyülediler. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren dersler ve dans gecelerinin sonunda sponsor firma Remax Optimum Furya İnşaat yetkilisi ile katılan dansçılara hediyelerini PAHOY Başkanı Deniz Semerci ile TUANA DANS yetkilileri Mehmet Lütfi Elmas ve Dilek Semerci vererek, bir dahaki organizasyonlarda buluşmak üzere sözleşen  dans severler son danslarını yaparak Denizli tango buluşması sona erdi.

Editör: TE Bilişim