“Hem maaşını al, hem teskereni al, hem tazminatını al, hem de sigortalı ol. Hepsi bir arada” sloganı ile yola çıkan Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında sözleşmeli erbaş ve er alımı, ilk defa 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında yapıldı. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşların yurdun dört bir köşesinden gelerek 2200 yıllık şanlı orduya katılmak için yoğun ilgi gösterdiği, bu durumun son derece memnuniyet verici olduğu, hedeflenen sayıya ulaşmaya ramak kaldığı ve sözleşmeli erbaş ve er alımlarına kadrolar tamamlanana kadar devam edileceği ifade edildi. Henüz başvuru yapmamış olanların her ayın ilk haftasında Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında yapılacak sınavlara katılabilecekleri, sınav zamanlarından önce de başvuru belgelerini teslim edip kayıt yaptırabilecekleri, sözleşmeli erbaş ve erlik hakkında şahsen gelerek veya 0 258 2652121 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekleri açıklandı.

 

GEREKEN EVRAKLAR

Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na sözleşmeli erbaş ve erlik için müracaat etmek isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdanı, vukuatlı aile nüfus örneği, öğrenim diploması (Tıpkı çekimi), nitelik belgesi, terhis belgesi (Tıpkı çekimi), ehliyet ve bonservis (Tıpkı çekim), adli sicil kaydı, 12 adet vesikalık fotoğraf ve 3 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu arkalı önlü alınacak çıktı (internet üzerinden doldurulan formlarda fotoğraf yüklenerek çıktı alınacaktır) ile başvuruda bulunabileceği belirtildi.

 

GENÇLERE ÇAĞRI

Sözleşmeli erliğe başvurarak ön sağlık, spor testi ve mülakat aşamalarını başarı ile tamamlayan gençler, TSK saflarına katılmak için attıkları ilk adımın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını ifade ederek, başvuru için gerekli belgeler ile Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na başvurmanın yeterli olduğunu, eksik belgeler var ise tamamlanması hususunda gerekli kolaylığın sağlandığını, TSK personelinin misafirperverliğinden son derece memnun kaldıklarını belirtti. Spor testini her gencin rahatlıkla geçebileceğini ifade eden gençler kalbi vatan için çarpan herkesin tereddüt etmeden başvuru yapması gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim