Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesinde sona gelindi. 

PAMUKKALEHABER
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hayata geçirilecek dev ulaşım hizmetlerinden olan Zeybek Kavşağı’nda bulunan yeni köprülü kavşak projesinde geri sayım başladı. 

Denizli-Ankara Yolundaki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, bir hafta içinde bitirilerek Denizli halkının hizmetine sunulacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projenin dikkat çeken yatırımlarından biri olan Zeybek Kavşağı’nda yapımı devam eden yeni köprülü kavşakta incelemelerde bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve Yol İşleri Müdürü Hüseyin Çolakoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, kavşaktaki son rötuşları inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. 

“BİR HAFTA İÇİNDE HİZMETE AÇIYORUZ” 
Projenin son hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, olağan dışı bir olumsuzluk olmazsa kavşağın bir hafta içinde hizmete açılacağını müjdeleyerek, “Hiç kimsenin kafasında soru işareti olmasın, dostlarımız rahat olsun. Bu büyük hizmet Denizlimizin emrinde olacak” dedi. Kavşağın trafik yoğunluğu ve bekleme süresi fazla olan bir bölge olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Bundan daha önemlisi burada maalesef sıkça trafik kazaları yaşanıyordu. Kavşağımızın bitmesi ile birlikte buradaki sıkıntıların tamamı tarihe karışacak” ifadelerini kullandı.

PROJE NELER GETİRECEK?
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 121 Dev Proje kapsamında hizmete açacağı Zeybek Kavşağı’nda bulunan bölgede çok sık yaşanan trafik kazalarının önüne geçerek olası can ve mal kaybını engelleyecek. Proje Ankara Yolu üzerindeki bekleme süresini bitirerek Dokuzkavaklar ve Sevindik mahallelerini birleştirecek. Böylece hızlı trafik akışına sahip olacak alanda yakıttan ve zamandan büyük tasarruf sağlanacak.
 

Editör: TE Bilişim