Denizli Polis Ekipleri’nce yapılan haftalık rutin çalışmaların bilançosu basına dağıtıldı. Yapılan açıklamada 21-27 Aralık tarihleri arasında 7 bin 693 araç kontrol edilirken, 29 sürücüye de ceza kesildiği bildirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerince yapılan 21-27 Aralık tarihleri arasındaki bir haftalık dönemde yapılan trafik denetimleri bilançosu açıklandı. 21-27 Aralık tarihleri arasında yapılan rutin kontrollerde, 7 bin 693 araç kontrol edildi.   Ayrıca Denizli’de gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren, Fahri Trafik Müfettişleri tarafından trafik kural ihlali yapan araç sürücülerinin tescil plakasına 21-27 Aralık tarihleri arasında toplam 29 sürücüye de ceza kesildi.

 

BİR HAFTADA 87 KAZA MEYDANA GELDİ

21-27 Aralık tarihleri arasında Denizli’de, 39 yaralamalı kaza ve 48 maddi hasarlı kaza olmak üzere toplam; 87 kaza meydana geldi. Yapılan açıklamalara göre kazalarda can kaybı yaşanmadı. Kazalar genellikle; Acıpayam Yolu, Tokat Caddesi üzeri ve Çaybaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazalar daha çok, kavşaklarda hatalı dönüş, araçların hızını hava ve yol şartlarına uydurmamaktan, kavşaklara yaklaşırken araçların hızını azaltmamaktan, kavşaklarda geçiş önceliğine uymama ve yakın takip arkadan çarpma kusurundan dolayı meydana geldiği bildirildi.

 

BÖLGE TRAFİKLERDE İSE; 15 KAZA YAŞANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bir haftalık trafik bilançosunda, Bölge trafiklere yansıyan trafik olaylarına da yer verildi. 21-27 Aralık tarihleri arasında 1 ölümlü, 4 yaralanmalı, 10 maddi hasarlı trafik kazası olmak üzere toplam; 15 trafik kazası meydana geldi.

 

Editör: TE Bilişim