Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.

 

Denizlililer, her Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi yine geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. Ekonomi Bakanı Zeybekci burada yaptığı açıklamada, arife günü şehitlik, huzurevi, çocuk esirgeme kurumu, şehit aileleri ve büyüklerin kabirlerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Partimizde yaptığımız bayramlaşmanın ardından da geleneksel hale gelen vatandaşlarımızla bayramlaşmayı gerçekleştiriyoruz. Rabbim bütün bayramları sağlık sıhhatle ulaşmayı nasip etsin inşallah. Bütün vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Kurban paylaşmak demek, birlik ve beraberlik demek, huzur içinde toplum olarak yardımlaşmak demektir. Kurban Bayramı, dünyada ve İslam coğrafyasında zulmün bittiği, akan gözyaşların dindiği bir geleceğe ve İslam alemine vesile olsun inşallah" dedi.

 

Serinhisar'a geçmiş olsun


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Vatandaşlarımız sevdikleri ile beraber güzel bir bayram geçirsinler. Yaşlılarımız unutulmasın, çocuklar mutlaka sevindirilsin, ecdadımızın mezarları ziyaret edilsin. Bayramı bayram gibi kutlamayı Allah bizlere nasip etsin" dedi. Bayramda seyahat edenleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Zolan, "Büyükşehir Belediyesi olarak bayram boyunca tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın 24 saat boyunca hizmetindeyiz. Güzel bir bayram geçirilmesi noktasında gayretlerimiz devam edecektir" diye konuştu. Serinhisar'da yaşanan afete dikkati çeken ve tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Zolan,  "Ekiplerimiz sabaha kadar olumsuzluğu ortadan kaldırmak için gayret sarf ettiler. Herhangi bir olay olduğunda nöbette olan ekiplerimiz var" dedi.

 

Çocuklar unutulmadı

 

Konuşmaların ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen Denizli protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında çocukları da unutmayan protokol onlara bayram harçlığı vererek sevindirdi. Her bayramda olduğu gibi programa katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: TE Bilişim