Denizli'de son dönemde konut fiyatlarında oldukça yüksek bir artış gözleniyor. Daire fiyatları büyüklüğüne göre değişirken, dairenin bulunduğu mahalleye ve bölgeye göre de değişiklik gösteriyor. Pamukkale Haber olarak sizin için Denizli'de satılan en pahalı ve en ucuz dairelerin hangi mahallelerde olduğunu araştırdık.

En ucuz

Denizli'de en ucuz daire fiyatları Sevindik ve Karşıyaka mahallelerinde yer alıyor. Dairenin büyüklüğüne, eski ve yeni olmasına göre fiyatlar değişiklik gösterebiliyor. En ucuz 100 bin liraya kadar daire bulunurken, orta derece büyüklüğe sahip daireler 130 bin lira civarından satılıyor. Uygun fiyata daire almak isteyenler Sevindik ve Karşıyaka mahallelerinden daire alabilirler. 

En pahalı

Denizli'nin daire fiyatları bakımından en yüksek fiyata sahip yerleri ise birkaç mahalleden oluşuyor. Denizli'de konutlaşmanın arttığı ve büyük sitelerin oluştuğu mahallelerde fiyatlar oldukça yüksek. Denizli'de bulunan Göveçlik, Albayrak, Servergazi, üçler ve Adalet mahallesi ve bölgelerinde daire fiyatları oldukça yüksek. dairelerin yeni veya birkaç yıllık olması da fiyatların yüksek olmasına neden oluyor. Bu bölgede daireler 400 bin lira civarı başlarken, 1 milyon tl'ye kadar çıkabiliyor.

 

Editör: TE Bilişim