Denizli Haber - Denizli'de  HEDO Edem Unlu Mamülleri Gıda Mad. Dayanıklı Tüketim Malları Teks. Tur. İnş. Hay. Üretim Çiftliği Tarım Ambalaj Düğün Eğlence San ve Tic. Ltd. Şirketinin konkordato ilan etmesinden sonra firmaya atanan konkordato komiseri alacaklılara basın ilan kurumu adresinden yapılan  duyuru ile çağrı yaptı.

Basın İlan Kurumu üzerinden yapılan çağrıda; Alacağı bulunan alacaklıların, iş bu ilanın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde bizzat yahut yetkili olduklarını gösterir imza sirküleri ile veya vekaletname ile birlikte alacaklarını dayanak belgeleri (Muavin hesap dökümü, fatura, çek, senet vb) ve dilekçeleri ile birlikte konkordato komiseri YMM Özdal Özer' in 15 Mayıs Mah. 559 Sok. Ergene İş Merkezi No:6 K:2 D:3 Pamukkale/Denizli adresine bildirmeleri gerektiği belirtildi.

Alacak bildirimi için 20/12/2018 (geçici mühlet kararının verildiği tarih) tarihi ve önceki alacaklarını bildirmeleri, Alacaklarını bu süre içerisinde bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine katılamayacakları ve oy hakkına sahip olamayacakları duyuruldu.

Editör: TE Bilişim