Denizli'de sivil toplum kuruluşları terörü kınadı. Türk Bayraklarını ellerine alan Türk büro sen üyeleri hem Adliye önünde hem de Maliye önünde eylem gerçekleştirdi.  

İki eylemde de  terör kınanarak, şehitler anıldı. Bir araya gelen Türk Büro-Sen üyeleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı okudu.

Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırıları ile ilgili açıklama yapan Türk Büro Sen Denizli Şubesi Başkanı Hüseyin Utangaç, "Başkentimiz Ankara'da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik olarak haince düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.
Dili, dini, vatanı ve milleti olmayan terör bir kez daha iğrenç yüzünü göstermiştir.
Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve bekasına yönelik bu saldırının ardındaki güçler bir an önce gün yüzüne çıkarılmalı ve adalete teslim edilmelidir.  Bilinmelidir ki, Türk milleti hiçbir şekilde tehditlere boyun eğmeden bu vatanın birliği ve dirliği için mücadelesini ebediyete kadar sürdürecektir. Haince ve alçakça düzenlenen bu saldırı Türk milletinin üzerinde oynanan kalleş oyunların bir göstergesidir. Ancak, milletimiz her zaman olduğu gibi bu çirkin oyunları bozacak ve hainler emellerine asla ulaşamayacaktır. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, Ankara'da yaşanan bu hain ve kalleş saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim