Denizli'de bazı vatandaşlar yeni yılı havaya dilek fenerleri bırakarak kutlarken, bazıları da eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenerek kutlamayı tercih etti.


Denizli'de bazı vatandaşlar yeni yılı havaya dilek fenerleri bırakarak kutlarken, bazıları da eğlence mekanlarında gönüllerince eğlenerek kutlamayı tercih etti. Oteller ve eğlence mekanları doldu. Delikliçınar Meydanı'na gelen genç çiftler ise, 2016 yılı için dilekleri dileyip, fenerleri havaya bıraktı. 

Denizli'de yeni yıl kutlamaları kapsamında Pamukkale ve Karahayıt'taki oteller ile restoranlar ve kent merkezindeki eğlence mekanlarında coşku doruğa çıkarken, kent merkezi ise herhangi bir program düzenlenmemesi nedeniyle sakin geçti. Bazı vatandaşlar, yeni yılı otellerde ve eğlence mekanlarında geçirerek sabaha kadar eğlendi. Bazı vatandaşlar da yeni yılı farklı bir şekilde karşılamak için Delikliçınar Meydanı'na gelmeyi tercih etti. Meydanda gençler ve çiftler, havaya dilek feneri bıraktı. Fenerleri bırakmadan önce ise yeni yıl için dileklerini de dilemeyi ihmal etmediler.

 

Editör: TE Bilişim