Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, Denizlili gezgin Mehmet Han’ın dünya izlenimlerini anlattığı fotoğraflarına ev sahipliği yapıyor.

Sri Lanka’dan Küba’ya, Peru'dan Vietnam'a kadar dünyanın tüm kıtalarında onlarca ülkeyi gezen Mehmet Han, her fotoğrafına Denizli’ye özel objeler ekliyor, Denizlispor’un renklerini dalgalandırıyor.

Dünyanın dört bir yanına seyahat eden Denizlili Mehmet Han’ın fotoğraf sergisi, Forum Çamlık’ta açılacak. 6 - 11 Eylül tarihlerinde görülebilecek sergide Peru, Vietnam, ABD ve Avrupa’da çekilen onlarca fotoğraf bir araya geliyor. Yeryüzünün farklı köşelerinde çekilen fotoğrafların en ilginç yanı da, fotoğraflara eklenen Denizli’ye dair detaylar.

Hollanda doğumlu Mehmet Han’ın çocukluğu Denizli’de geçmiş. Halen Hollanda’da galvaniz ustası olarak çalışan Mehmet Han, fırsat buldukça dünyanın farklı köşelerine tek başına seyahat ediyor ve çektiği her fotoğrafta Denizli’den bir obje yer alıyor.

Peru’da geleneksel kostümleriyle kadınlar Denizlispor bayrağını açtı

Serginin açılışı 6 Eylül saat 12.00’de yapılacak. Sergide Peru’da Denizlispor bayraklı kadınların fotoğrafı da yer aldığı için açılışa Denizlispor futbolcuları katılacak. Denizlili, Anadolu folk rock tarzı besteleriyle tanınan Hürşit Türkay Çakır da Denizli’nin özgün şarkılarıyla açılışı renklendirecek.

Editör: TE Bilişim