Denizli Haber - Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunu yayımladı. Buna gre Haftanın son iş gününe 13 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Bugün en yüksek sıcaklık 23 dereceye kadar çıkıyor.

Hafta sonunun ilk gününde Cumartesi sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 26 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

CHP Lideri'nin İşsiz Kalan Kadın Açıklamasına DSO'dan Yanıt “Doğruyu Yansıtmamaktadır” CHP Lideri'nin İşsiz Kalan Kadın Açıklamasına DSO'dan Yanıt “Doğruyu Yansıtmamaktadır”

Hafta sonunun son gününde ise Pazar günü ise sabah saatlerinde sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde sağanak yağış yer yer yüzünü gösterirken, çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise Pazartesi sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde termometreler yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte 24 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın 2. iş gününde Salı sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken yer yer etkili olan sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 22 dereceyi gösterecek.

Editör: Tahir Aygün