Denizli’nin Bozkurt İlçesi’nden annesiyle birlikte yaşayan ve geçtiğimiz hafta iş için İstanbul’a giden 28 yaşındaki Mehmet Sarıtaş’ı öldüren 32 yaşındaki cinayet zanlısı Erkan G. yakalandı. Denizlili Mehmet Sarıtaş’ı öldürdükten sonra aracıyla işyerinden kaçan ve Kocaeli’de saklandığı yerde yakalanarak İstanbul Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen cinayet zanlısı Erkan G., sorgusuna başlandı.

10 DAKİKA ÖLMESİ İÇİN BAŞINDA BEKLEMİŞ

Hal ve hareketlerinden hoşlanmadığı için pompalı tüfekle Mehmet Sarıtaş’ı öldürdüğünü söyleyen cinayet zanlısı Erkan G.’nin,, Ataşehir Atiye Hanım sokakta cinayetten sonra araçla kaçtığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Kocaeli’de saklandığı yere operasyon yapılarak yakalanan Erkan G.’nin, pompalı tüfekli Mehmet Sarıtaş’ı vurduktan sonra ölmesi için 10 dakika başında beklediği ve ambulans çağırttırmadığı ileri sürüldü.

AKRABASININ YANINA GİTMİŞ

Akrabasının ortak olduğu Ataşehir Atiye Hanım sokaktaki otomobillerin farlarının yapıldığı serviste geçen hafta işe başlayan Mehmet Sarıtaş’ın, daha önceden Denizli’nin Bozkurt İlçesi’nde emlak işleri ile uğraştığı öğrenildi. Akrabasının çağrısı üzerine Bozkurt’taki işini bırakan ve İstanbul’a, otomobil farlarının yapıldığı serviste akrabasını temsilen yönetici olarak işe başlayan Mehmet Sarıtaş’ın, işyerindeki 6 gününde pompalı tüfekle vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

AİLE ŞOKTA

Cenazesi Denizli’ye getirilerek düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verilen Mehmet Sarıtaşın ailesi büyük üzüntü yaşarken cinayete anlam veremiyor. Mehmet Sarıtaş’ın 6 gün önce Denizli’den, İstanbul’a gittiğini belirten aile bireyleri, cinayeti işleyen kişinin nasıl bir ruh hali ile bunu gerçekleştirdiğini anlamadıklarını belirterek, "Duyumlarımıza göre pompalı tüfekle vurduktan sonra ölmesi için 10 dakika başında beklemiş. 6 günde nasıl bir kin veya nefret olabilir ki. Böyle bir cinayet işlensin. O iş yerinde artık nasıl bir olay döndü de, Mehmet Sarıtaş bunu gördü" dediler.

Kaynak: https://objektif20.com

Editör: TE Bilişim