Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Geçen yıl Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin temelini attığı Çameli Devlet Hastanesi inşaatını gezerek incemelerde bulundu.

HastaneNin tüm bölümlerini dolaşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Başkan Arslan 27 yataklı olarak inşa edilen Çameli Devlet Hastanesi ile birlikte 27 yataklı, içerisinde, Tıbbi Cihazlarının alınması ile birlikte İlçemizin modern bir Devlet Hastanesi yakın zamanda açılacak.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN; Yeni Devlet Hastanesi 3.400 metre kare alanda olup 3.774 metrekare kapalı alan 848 metre kare oturum alanına 1 bloktan oluşan 5 katlı 20 Odalı 27 yataklı Yeni Devlet Hastanemiz Yunuspınar Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yer alıyor Hastanemize gerek tıbbi cihaz gerekse diğer malzemelerin alımı ile birlikte sonra modern yapısıyla 27 yataklı devlet hastanemizi Çameli’ye kazandıracağız.

Yakın Zamanda açılacak olan Yeni Çameli Devlet Hastanesi yaz aylarında artan nüfus oranına cevap verecektir Çameli halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim