Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) yönetim kurulu üyeleri, Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanlığı görevine seçilen Erdal Otçu’yu makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Denizli İnternet Medyası Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden, Türk Kızılayı Denizi Şubesi Başkanı Erdal Otçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türk Kızılayı, tarihi kurumlarından biri olduğunu ifade eden Denizli İnternet Medyası Derneği Başkan Yardımcısı Tahir Aygün, " Yalnızca ülkemizde değil, sınırlarımız ötesinde de son dönemlerde gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar ile halkımızın takdirini topladı. Her türlü afette hem milletimizin hem de İslam Coğrafyası’nın yanında yer alarak büyük bir başarıya imza atmakta. Bu özverili çalışmalarından dolayı öncelikle yönetiminden üyesine Türk Kızılay’ına gönül vermiş herkesi kutluyorum. Erdal Otçu başkanımızda bu özel kurumun başkanlığına seçilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin başarılı işlere imza atacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeni yönetimin projelerine her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Editör: TE Bilişim