TRT’nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un sevilen oyuncuları 3 Mart Perşembe günü Pamukkale Üniversitesi’nde hayranları ile bir araya gelecek.

TRT1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul ekibi Denizlililerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi oyuncuları ve ekibi 3 Mart 2016 Perşembe günü Denizli’ye gelecek ve Pamukkale Üniversitesi’inde hayranları ile buluşacak. Dizinin takipçileri Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner gibi sevilen oyuncularla da tanışma fırsatı bulacak.

REKTÖR BAĞCI AÇIKLADI

Geçtiğimiz hafta ‘Tecrübe Konuşuyor’ projesi kapsamında Denizli’ye gelen TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Spor Spikeri Ersin Düzen’le kuliste bir araya gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Diriliş Ertuğrul ekibini 3 Mart’ta Denizli’de ağırlayacaklarını söyledi. Organizasyonla ilgili tasarlanan afişleri de Göka, Dilmen ve Düzen’e gösteren Bağcı, kullanılacak olan afişin seçimini konuklara bıraktı. Üçlünün seçimiyle birlikte organizasyonun afişine de karar verildi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan ve Kaan Taşaner’in oynadığı dizi de Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi ve kayı aşiretinin maceraları anlatılıyor.

Editör: TE Bilişim