Ahmet Dİvarcı CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Aday adaylığını bugün Denizli CHP İl Binası Göksel Erdoğan Toplantı Salonunda Düzenlenen Basın Toplantısı İle açıkladı.

Toplantıya CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Teoman Sancar, İl başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Bakanı Tolga Varlıker, İl ve ilçe yönetim kurulu Üyeleri, İlçe Muhtarları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Divarcı konuşmasında şunlara değindi “Hepinizin bildiği gibi,  Pamukkale İlçemiz kurulduğu 2014 yılından beri Ak Parti tarafından yönetilmektedir. Geride bıraktığımız yaklaşık 4 buçuk yıllık Pamukkale ilçemiz hak ettiğini mi almıştır yoksa Pamukkale belediyesi tarafından hak etmediği bir yönetim altında bu geçen süreyi kayıp mı etmiştir bunu sizlerin takdirine bırakıyorum.

Dünyada eşi bulunmayan doğal güzellikleri, travertenleri, kırmızı suyu, tarımı, turizmi, sanayisi ve binlerce yıllık insanlık mirasını içinde barındıran antik kentleri ile Pamukkale ilçemiz sadece Denizli’nin değil, sadece Türkiye’nin değil dünyanın göz bebeğidir. Ancak maalesef bu gözbebeği geçtiğimiz 4,5 yıl boyunca Ak Parti anlayışı ile yönetilmiştir. Bu anlayış tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de yönetimi ve belediyeciliği inşaata indirgemiştir. Bu süre içinde bazı olumlu çalışmalar yapılsa da devasa bir bütçe har vurup harman savrulmuştur.

Bugün burada mevcut yönetimin eleştirisini yapmak değil sol ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapılanlar, yanlış yapılanlar ve yapılmayanlarla ilgili düşüncelerimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi önümüzdeki süreçte sizlerle her ortamda paylaşacağız.

Bizlerin hedeflediği Pamukkale, sadece eşsiz doğal güzellikleri ve binlerce yıllık tarihi ile dünya kültür mirası olan bir Pamukkale değil.

Biz turizm dendiğinde günübirlik turistleri anlamıyoruz…

Biz travertenler dendiğinde sadece insanların uzaktan bakmak zorunda olduğu bir Pamukkale de anlamıyoruz.

Biz Pamukkale dediğimizde dağı yarıp doğayı katledip inşaat yapmayı da anlamıyoruz.

Biz Pamukkale dendiğinde önce insan görüyoruz.

Biz binlerce yıllık Pamukkale Ovasında bereket fışkıran tarım arazileri diyoruz.

Biz Pamukkale denince, işçilerimizin özellikle tekstil ve tarım işçilerimizin yüzünü güldürecek projeler anlıyoruz.

Biz Pamukkale denince 24 saat cıvıl cıvıl yaşayan bir ilçe anlıyoruz.

Biz Pamukkale denince Üniversite ile bütünleşmiş bir ilçe anlıyoruz.

Biz Pamukkale denince yüzü gülen esnaf anlıyoruz.

Bizler için gençler Pamukkale’de yaşamaktan mutlu olmalı.

Çocuklarımız motorları mavilikler sürmeli.

Kısaca biz  7’den 70’e herkesin mutlu olduğu bir Pamukkale anlıyoruz.

Bugün Cumhuriyet halk partisi anlayışı ve kadroları bunu gerçekleştirebilecek  birikim ve inanca kesinlikle sahiptir. Ben ve arkadaşlarım Denizli’nin en büyük ilçesini 21. Yüzyıla yakışır bir vizyon ve insani gelişmişliğe taşımakta kararlıdır.

Avrupa’da geçtiğimiz yüzyıl başlarında anlamını yitiren; yol yapan-çöp toplayan- içme suyu sağlayan ve bunu yeterli gören belediyecilik anlayışından bizde kurtulmak zorundayız.

Kent ve kentlilik bilincini öne çıkartan- yönetimi bir bilim-akıl-uygarlık ve refah yönetimi olarak anlayan bizler için PAMUKKALE

TARİHİ- DOĞASI –TURİZMİ –TARIMI –BİLİMİ- SANATI –KÜLTÜRÜ İÇSELLEŞTİRMİŞ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE ANCAK HAK ETTİĞİNİ ALABİLİR.

FOTOKOPİ PROJELER- MODASI GEÇMİŞ ŞABLONLAR DEĞİL AKILLI BİR DÜNYA KENTİ ANCAK BİZE YAKIŞIR.

Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partide ancak böyle projeler üretir. Onların hayalleri bile bizim hızımıza ulaşamaz.  2019 yerel seçimlerinde tüm Türkiye’nin bunu görecektir.

Bizim hiç kuşkumuz yok… 2019 yılında Pamukkale belediyesinde CHPbayrağı dalgalanacaktır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki devir hamaset devri değil akıl ve bilim devridir.

Bugün bizi yalnız bırakmayan başta siz değerli basın emekçileri ve CHP’nin fedakar neferlerine teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim