Denizli PARDER öncülüğünde, Paramedik Günü etkinlikleri , bütün sağlık camiasını bir araya getirdi.

22 Aralık Paramedik Günü nedeniyle Denizli’de bir takım etkinlikler yapıldı.  Parder, Türk Sağlık Sen, Sağlık Sen, Sasoder gibi öncü sağlık kuruluşlarının katılımıyla bütün sağlık camiası bu etkinlikle bir araya geldi. 

 

Sağlık Camiasının saha çalışanlarının en aktifi olan Acil Tıp Teknikerleri’nin (ATT) bir araya geldiği etkinlik sabah saatlerinde başladı. Saat 10.00’da doğa yürüyüşüyle başlayan etkinlik saat 11.30’da paint ball karşılaşmasıyla devam etti. Kıyasıya süren paint ball turnuvasıyla stres atan Acil Tıp Teknikerleri stresli çalışma ortamından uzaklaşarak iş arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirdiler. Paint ball turnuvasının kazananı ise aslanlar takımı oldu.

 

Paremedik günü akşam, gala yemeğiyle devam etti. Yemekte yeniden bir araya gelen ATT çalışanları polis evinde gönüllerince eğlendiler. Yemek ve konuşmalarla başlayan bu özel etkinlik ilerleyen saatte müzik eşliğinde oyunlarla devam etti. Sağlık çalışanları arasında işin en stresli kısmını omuzlarında taşıyan acil tıp teknikerleri gün içerisinde yapılan etkinliklerle stres atıp deşarj olma imkanı yakaladılar. Yoğun iş temposundan sıyrılarak kendilerine vakit ayıran att’ler saat 23.30’a kadar sohbetler ederek iş arkadaşlarıyla vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Gün sonunda ise hatıra fotoğrafları çekildi.

Editör: TE Bilişim