Dünyaca Ünlü İç Giyim ve Bayan Giyim Markalarının Türkiye'de Tek Çatı Altında Buluştuğu G-Lingerie Artık Denizli Çaybaşı'nda İlk Mağazasını açıyor. Denizli’de G-Lingerie iç giyim 1 Ekim cumartesi günü saat 14.00’da Çaybaşı Caddesi, Çaybaşı camii yanında hizmete açılıyor. Açılışa özel yüzde 20 indirimler Sunan G- Lingerie Lingerie Berlei, Prettypolly, DIM Paris, Wonderbra, Lovable, Sans Complexe, Catherines, Vivis, Cotonella, Rago, Ory Bano, Javier Golmar, Tilodoro gibi Dünyada 1 numara olan markalar sizlere sunuyor. Amerika, İtalya, İngiltere gibi İç çamaşırında önde gelen ülkelerin markaları Denizli’de tek bir yerde toplandı.

 

​DOĞRU SÜTYEN SEÇİMİ İÇİN TEK ADRES

Sütyen kadınların günlük hayatında kullandıkları en gerekli ihtiyaçlarından biri olduğu için rahat olmaları ve sağlıklı olmaları büyük önem taşımaktadır.  Her çeşit sütyenin bulunduğu  G- Lingerie mağazasında her kategoriden kendi bedeninize göre sütyeni rahatlıkla bulabileceksiniz. sütyen kategorisiyle küçük göğüslü kadınların için artık göğüs bir problem olmaktan çıkacak ve 2 bedene kadar büyük gösteren bu sütyen takımlarıyla siz de istediğiniz gibi gözükebileceksiniz. Büyük göğüs kadınların ise 2 beden küçülten sütyenler de mevcut.

BU KORSELER HAYAT KURTARIR

Güzel ve kıvrımlı bir vücuda sahip olmak isteyen kadınlara şık alternatifler sunanan Denizli G-Lingerie,. Renkli ve rahat tarzlar sunan ten kadar ince ve bir o kadar toparlayıcı korseleri ile güzel siluetler yaratıyor. Günü rahat geçirmek isteyen kadınların korselerle, daha ince görünüme sahip olacaklar. Buradaki Korseler İnsan kıkırdağına yakın maddeden yapılıyor. Bu da sağlıklı bir bedene sahip olmanızı sağlıyor. Elbise altı korselerle vücudunuz 2 beden inceliyor.  

 

SADECE AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYASIZ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ %20 İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN

 

 

 

Editör: TE Bilişim