Denizli Haber - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele Projesi pandemi sürecinde de online eğitimler ile öğrencilere ışık tutmaya devam ediyor. 13 yıl önce başlayan Eğitim İçin El Ele Projesi'nin aynı anlayışla sürdüğünü kaydeden Proje Koordinatörü Gülseren Akın, daha güzel bir gelecek için el ele vermeye devam ettiklerini söyledi. Gülseren Akın, “Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlan arkadaşlarımıza yönelik ücretsiz eğitimlerimiz gönüllü eğitmenlerimiz tarafından verilmeye devam ediliyor. Uzun yıllar büyük bir başarı ile devam eden projemiz tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle online olarak yapılıyor” dedi.

REHBERLİK HİZMETİ DE VERİLİYOR

Gülseren Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğitmenlerimiz kendi branşlarındaki konular ile ilgili olarak öğrencilere ders anlatımının yanı sıra test çözümü, sınavlara hazırlık, rehberlik hizmetleri ve sınavlara yönelik bir çok noktada destek oluyor. Amacımız öğrencilerimizin pandemi sürecinde mağduriyet yaşamadan sınavlara hazırlanarak istedikleri bölümleri kazanmalarına katkı sağlamaktır.”

EĞİTİM İÇİN EL ELE PROJESİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin hayata geçirdiği Eğitim İçin El Ele Projesi, 2008-2009 eğitim öğretim yılında başladı. Lise son sınıf ve lise mezunu olmak üzere üniversite sınavına hazırlananlara ücretsiz eğitim verilen projede, üniversite son sınıf öğrencileri gönüllü eğitmenler olarak yer alıyor. Eğitimlerde kullanılan kitap ve deneme sınav setleri de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Editör: TE Bilişim