Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından, aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik açılan El Emeği Pazarı, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. Üye sayısı her geçen gün artan El Emeği Pazarı’nda kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel ve çeşitli çeyizlik ürünlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi çatısı altında kurulan El Emeği Pazarı’nın Bayramyeri Meydanı’nda açtığı stantları ziyaret etti. El emeği ürünlerini satarak aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kurulan El Emeği Pazarı’ndaki kadınların yaptığı ürünleri tek tek inceleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri sohbet etmenin yanı sıra alışveriş yaparak kadınlara destek verdi.

El emeği göz nuru eserler sergileniyor

El emeği göz nuru ürünlerin Bayramyeri Meydanı’nı süslediğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi olarak sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Değirmenci, “Kent Konseyi çatısı altında El Emeği Pazarı ile kadınlarımıza tanıdığımız bir avantaj var. El Emeği Pazarına kayıt olan gönüllülerimiz kendi yaptıkları çeyizlik, örgü işleri, iğne oyaları, bebek kıyafetleri, takı çeşitleri, örgü oyuncakları açılan stantlarda sergiliyor. El Emeği Pazarı gönüllülerinin ürettiği ürünler Pelitlibağ Pazaryeri’nin yanı sıra özel günlerde Bayramyeri Meydanı’nda da açılan stantlarda sergileniyor. Bu sergiler ile kadınlarımız el emeklerinin sunumlarını yaparken, vatandaşlarımız da ihtiyaçlarını karşılamış oluyor. İstiyoruz ki, hanım kardeşlerimiz hem üretime devam etsin hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar. Önümüzdeki dönemde de kadınlarımız için proje ve desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim