Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a doğum günü sürprizi.Başkan Erdoğan, pastayı Denizli Ticaret Odası personeli ile birlikte keserken pamukkalehaber.com imtiyaz sahibi Tahir Aygün’de bu mutlu gününde Başkanı yalnız bırakmadı.

51 yaşına giren Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a sürpriz kutlama yapıldı. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Erdoğan’a doğum günü için bir pasta gönderdi. Denizli Ticaret Odası personeli de Başkan Erdoğan için sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. Toplantı salonunda bir araya gelen Denizli Ticaret Odası personeli, Başkan Erdoğan’ı salona davet etti. Sürpriz karşısında şaşıran Başkan Erdoğan, mumları üfleyerek, pastayı kesti.

Hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Erdoğan, yeni yaşını kutlayarak sürpriz hazırlayan başta TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu olmak üzere Denizli Ticaret Odası personeline teşekkür etti.başkan Erdoğan’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan isimlerden birisi de pamukkalehaber.com imtiyaz sahibi Tahir Aygün oldu. Başkana sağlık ve mutluluk dolu  nice seneler dileyen   Aygün  Erdoğan ile özçekim yapmayı da ihmal etmedi.

 

Editör: TE Bilişim