Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali kapsamında düzenlenen Buldan Düğünü etkinliğinin bu sefer ki gelin damadı gerçek oldu. 

Buldan Ali Tunaboylu Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğretmenleri Sema Yiğit ile Bora Sezen festival düğünü ile evlendiler. METEM Türkçe öğretmeni Sema Yiğit ile Gıda Ağırlama Bölümü öğretmeni Bora Sezen, bir süredir süren nişanlılıklarını festivaldeki düğünle taçlandırdılar.

Festival kapsamındaki Buldan Düğünü etkinliğini sürekli olarak METEM’in gerçekleştirdiğini belirten Sema Yiğit-Bora Sezen çifti, “ her yıl okulumuz öğrencilerinden mizansen gereği gelin damat oluşturup bu düğünü gerçekleştiriyorduk. Bu yıl niye mizansen olsun, nasıl olsa biz düğün yapmayacak mıyız? Öyleyse bu gerçek bir düğün olsun ve gelin damat da biz olalım dedik. Ve çok da güzel oldu. Normal düğünlere en fazla 3-5 bin kişi gelir ve bu da her zaman olmaz. Ancak bizim düğünümüze 20-25 bin kişi geldi. Bu gerçekten büyük bir mutluluk. Biz iki büyük mutluluk birden yaşadık. Darısı bundan sonraki festivallerde evlenmek isteyenlerin başına” dediler. 

 

Editör: TE Bilişim