DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 26. dönem başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Evlilik Okulu'nda alanında uzman kişiler tarafından verilen 16 saatlik eğitimde, evliliğe karar verme süreci, yaşanabilecek sıkıntılar, aile ekonomisinin oluşturulması, stresle başa çıkma yöntemleri, hukuki haklar ve cinsellik konuları işleniyor.

Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Evlilik Okulu projesinin büyük ilgi gördüğünü kaydeden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Her geçen gün Evlilik Okulu'na gelen kursiyer sayımız artıyor. Bu bizim için memnuniyet verici. İnşallah proje bittiğinde 'iyi ki bu eğitimlere katılmışız' diyeceksiniz. Evlilik sadece sizi değil tüm toplumu etkiliyor. Sağlıklı bir toplum oluşacaksa bunun temeli sağlıklı evlilikler ile oluyor. Evlilik kararı hayatın en önemli kararı" dedi.

 

 

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

 

Editör: TE Bilişim