Pop müziğin başarılı ismi ve ekranların sevilen oyuncusu Keremcem, 19 Aralık Cumartesi günü Forum Çamlık’da hayranlarıyla bir araya geldi. Alışveriş merkezini hıncahınç dolduran Keremcem hayranları, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin ardından sevenlerine imza dağıtan Keremcem, hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çektirdi.

Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş ortamı ve yıl boyu süren etkinleriyle Denizlililerin beğenisini kazanan Forum Çamlık, kültür sanat etkinliklerine bir yenisini ekleyerek Keremcem’i Denizlili hayranlarıyla buluşturdu.  

19 Aralık Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde alışveriş merkezlerini doldurmaya başlayan binlerce Keremcem hayranları, sanatçıyı alkışlar ve çığlıklar eşliğinde karşıladı. Hayranları için geçmişten günümüze sevilen parçalarını seslendiren Keremcem, şarkılarını sevenleri ile hep bir ağızdan söyledi.

Sevenlerine keyifli ve coşkulu bir gün yaşatan Keremcem, albümlerini ve fotoğraflarını tek tek imzaladı.  Hayranları ile bol bol ‘selfie’ çektiren sanatçı, küçük hayranları ile de ayrıca ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilişim