Denizlispor'un en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeşil siyahlıların galibiyet hediyesi için teşekkür ederek, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Denizli Atatürk Stadı'nda 2 defa geriye düştüğü Giresunspor'u 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 mağlup eden Denizlispor'un galibiyeti "En büyük destekçimiz" diyerek hediye ettiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük onur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Hafta sonu aldığı muhteşem zaferle Spor Toto 1. Lig'de 2. sıraya yükselen Denizlispor'un yeni Başkanı Ali Çetin, galibiyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye ederek, “Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı kesin olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve bu inandığımız yolda bizlerin en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan beyefendiye hediye ediyoruz” mesajını kişisel Facebook hesabından paylaşmıştı.

 

"O SENE BU SENE"

Üst üste aldığı 5 zaferini toplam 15 golle taçlandıran Denizlispor'un muhteşem galibiyetinin yankıları sürerken, yeşil siyahlıların en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in galibiyet hediyesi için büyük onur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Yeşil siyahlı ekibin üst üste aldığı galibiyetlerden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye giden Denizlisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah 'o sene bu sene' olacak" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI

Öte yandan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in galibiyeti hediye ettiği Facebook mesajı çok sayıda beğeni alırken, bazı kullanıcıların mesajları dikkat çekti:

Ramazan Birgi: İnanmak başarmaktır. Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Tebrik ederim başarıların devamında inşallah şampiyonluğa ulaşılacaktır.

Davut Öksüz: Denizli, sporda da belediyecilikte de marka şehir olacak inşallah. Tebrikler büyük Başkan Ali Çetin, tebrikler büyük Başkan Osman Zolan. Yolunuz açık olsun, Allah yardımcınız olsun. 

Ayhan Yaşar Saçan: Her şey Denizli için. Kalbimiz Denizlimiz için atıyor. Gerek sizin Denizlispor'a kattığınız heyecan, gerekse tabi ki Sayın Osman Zolan'ın yine Cumhurbaşkanımızın teveccühünü kazanarak tekrar aday olması ayrıca Denizlimizi ve gönül verenleri tekrar onore etmiştir.

Editör: TE Bilişim