Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Baklan’da geçen hafta sonu dünya evine giren genç çifte yardım elini uzattı. Soner-Ezgi Kavlak çiftinin evi yeni eşyalarla döşendi. Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Baklan’da yeni evlenen Soner-Ezgi Kavlak çiftinin evlerini döşedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri geçen hafta sonu dünya evine giren genç çiftin oturma odası, misafir odası, yatak odası ve mutfağını döşeyerek mutluluklar diledi. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız'ın yalnız bırakmadığı Soner-Ezgi Kavlak çifti, kendilerine destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

“Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum”

Evlerinin son halini görünce heyecanlarını ve şaşkınlıklarını gizleyemeyen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Soner Kavlak, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim, mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum” dedi. Ezgi Kavlak ise, “Çok güzel olmuş herkese çok teşekkür ederim. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi

“Sevgi Eli, Denizli’nin her yerinde”

Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, sadece Denizli merkezde değil kent genelinde hizmet verdiklerini belirterek, "Bugün de Baklan’a geldik. Gençlerimiz bize müracaat etti. Biz de genç çiftimizi yalnız bırakmadık, yüreklerine dokunmaya geldik. Ben her şeyden önce bizlere bağışta bulunan Denizli halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İhtiyacı olanlara ulaşmaya devam ediyoruz”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, “Sevgi Eli olarak ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün yine bir çiftimizin mutlu olmasına vesile olduk. Soner ve Ezgi kardeşimizin düğün hediyesi olarak onlara böyle bir hediye takdim ettik. Genç çiftimize yeni kuracakları hayatta başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim