Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 1. Tiyatro Şenliği"nin gala ve ödül gecesi yapıldı. 5 gün süren tiyatro şenliğinde merkez ve ilçelerden 6 lisenin hazırladığı 6 oyun sergilendi. 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 1. Tiyatro Şenliği" tamamlandı. Şenliğin gala ve ödül gecesi ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu galaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, tiyatro şenliğine katılan okul yöneticileri, davetliler ile öğrenciler katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, kısa süre önce 31. Uluslararası Amatör Tiyatrolar Festivali'ni düzenlediklerini hatırlatarak, bu etkinliğin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün liseler arası tiyatro şenliği düzenlemeyi planladığını anlattı. Tiyatroya gönül veren öğrencilere ve idarecilere teşekkür eden Gökoğlan, "31 yıldan bu yana tiyatro festivali düzenleyen kentimiz artık sosyal ve sanatsal anlamda kendini kanıtlamıştır. Ben tiyatroya katılan liselerimizi gönülden tebrik diyorum" diye konuştu. Geleneksel hale getirilecek Liseler arası Tiyatro Şenliği'nin gelecek yıl daha güçlü yapılacağını kaydeden Gökoğlan, başarılı performansları ile göz dolduran tüm grupları kutladı.

 

6 dalda ödül verildi

 

Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün hazırladığı "Fıldır Fıldır" adlı gösteri sergilendi. Salonu kahkahaya boğan skeçlerin ardından ödül törenine geçildi. Bu kapsamda "En neşeli ekip" Denizli Anadolu Lisesi, "En keyifli ekip" Tavas Özay Gönlüm Anadolu Lisesi, "En disiplinli ekip" Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi, "En çalışkan ekip" Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi, "En farklı ekip" Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi ve "En sabırlı ekip" Çameli Karma Liseliler Gurubu seçildi. Galanın sonunda katılım belgesi verilen öğrenciler gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim