Genç Yazar Ferhat Işıklı, 'Kayıp Yazar' adlı kitabını Denizli'li okulları için Halikarnas Kitapevi'nde imzaladı.

Boy Yayınevi'nden 3000 baskı olarak çıkan kitap tüm seçkin kitapevlerinde bulunacak.

Kısa metraj Film Yönetmeni ve Tiyatrocu görevini yürüten 'Kayıp Yazar' adlı kitabın yazarı Ferhat Işıklı, kitabını Denizlili okuyucuları için imzaladı. Hayatı başarısızlıkla geçen bir yazarın hayatını anlattığı kitapta Yazar Ferhat Işıklı, Yazım sürecini anlattı. Işıklı "Kayıp Yazar romanını yazmaya tesadüf eseri başladım. İçimde bugüne kadar bir kitap yazma isteği vardı ama bir türlü yazmak için vaktim olmuyordu. Babannemin rahatsızlığı nedeni ile İzmir de bir hastaneye gittim. Daha sonra dönüşte şehirler arası otobüse bindim ve otobüste izlediğim film bana cesaret verdi diyebilirim. Gece geç saat de eve gelmeme rağmen uyumadan kitabın temelini attım.

Geçmiş olsun. Ferhat bey Kayıp Yazar romanının konusu nedir?

Kitabında isminden anlaşılacağı gibi bir yazarın hayatını anlatıyorum. Daha doğrusu kendi adında bir kitabı olmayan bir yazarın hayatı. Konuyu detaylı anlatarak uzatmak istemiyorum. Kitabı alanlar için sonu kadar konunun da sürpriz olmasını istiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki kitabı okuyan insanlar kitaptaki yazarın samimi anlatımıyla kendilerini o dünyanın içinde hissedebilirler" dedi.

 Denizli'nin ve Türkiye'nin en genç yazarları arasına girmenin gurunu yaşadığını belirten konuşmasında Yazar Işıklı, Kendisi genç yazarlara sanata yönelmesi tavsiyesinde bulundu. Projelerinden bahseden Işıklı, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Bu projelerden bir tanesi ilçelerimiz de uyuşturucu kullanımı bir hayli fazlalaştı gençleri bu illetden uzak tutmak ve sanatsal faaliyetlerine ilgi duyması için tiyatro oyunu turnesi düzenliyoruz. Bir kaç belediye başkanının desteğini aldık diğer ilçe belediye başkanlarında desteğini bekliyoruz. Bir diğer projemiz ise bir internet dizisi çekimi planlıyoruz şuanda senaryosu yazım aşamasında olduğu için net bir bilgi veremeyeceğim." 

Editör: TE Bilişim