İki yıldır Denizlililere, çocuklarının zihinsel gelişimlerini destekleyici faaliyetlerle, katkı sağlayan Getup(Gelişim Takip Uygulama Programı) Denizli Koordinatörü Zehra Altunbaş “iki yıldır ilimizde çocuklarımızın zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz ümidimiz daha uzun yıllar bu katkının devam etmesidir" dedi.

Teknoloji çağında çocukların teknolojinin cazibesine kapılarak giderek kağıt kalemden uzaklaştığının altını çizen Zehra Altunbaş, "Buna bağlı olarak ta ders ile ilgili faaliyetlerde odaklanma sorunu yaşadıklarını görüyoruz. 4-18 yaş aralığındaki tüm öğrencilerimize yönelik kağıt kalem uygulamalarıyla her öğrencinin ihtiyaçlarını duyuyor ve kişiye özel bir program hazırlıyoruz. Odaklanma probleminin yanında öğrencilerimizin hafızaya kaydetme, depolama ve gerektiğinde hatırlama problemleri yaşadıklarını da çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda muhakeme becerilerini de geliştirici uygulamalar yaparak okulda öğrenecekleri bilgileri daha sağlıklı bir şekilde öğrenmelerini amaç ediniyoruz

Daha hızlı öğrenen, öğrendiğini çabuk hatırlayan öğrencinin başarısı da giderek artacağı için bu durum velilerimizin çocuğuyla ders çalışma konusunda girdiği çatışmaların ortadan kalkmasıyla daha mutlu ve huzurlu bir aile ortamı oluşacak ve velilerimiz de çocuklarının başarısının hazzını yaşayacaktır" şeklinde konuştu.

Gelişim Takip Uygulama Programı GETUP’u merak eden anne babalar daha detaylı bilgiyi www.getupdenizli.com adresinden alabilirler.

 

Editör: TE Bilişim