Denizlimiz’in köklü firmalarından olan ve aynı zamanda sponsorluğumuzu yapan Hacı Şerif firması, Profesyonel Futbol takımımızı ve teknik heyetimizi Bayramyerinde bulunan mekanında ağırladı.

 

 Firma sahibi Necip Helvacı’nın verdiği davette futbolcularımıza ve teknik heyetimize tatlı ikram edildi. 1461 Trabzon maçını izlediğini belirten Necip Helvacı , “Oynanan futboldan çok memnun oldum. Eski bir Denizlispor’lu olarak galibiyetinizden dolayı tebrik ederim. İnşallah Gaziantep Büyükşehir Belediye maçından galibiyetle döner ve bizlere aynı sevinci tekrar yaşatırsınız.” dedi. 

 

Yapılan davetten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanımız Mustafa Şavluk , “Denizlispor ile halkımızın kenetlenmesi gerekiyor.  Bir bütün olduğumuz  zaman  aşamayacağımız bir engel göremiyorum. Bu vesileyle halkımızla ve esnafımızla birleşmek adına önemli bir adım atan başta Necip Helvacı’ya ve Hacı Şerif ailesine verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin ardından Hacı Şerif önünde toplu fotoğraf çekildikten sonra futbolcularımız ve teknik heyetimiz, Kaleiçi esnafını ziyaret etti.

 

Editör: TE Bilişim