Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasında da hemşehrilerinin istek, öneri ve dertlerini dinledi.

Ağustos 2015'den itibaren her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde vatandaşları dinlemeye başlayan Başkan Zolan, hemşehrilerinin dertlerine çare olmaya çalıştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatandaşların halk günlerine yoğun ilgi göstermeye devam ettiğini söyledi. İnsanların dertlerini dinleyip, yüzlerini güldürmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Zolan, hizmetlerinin her zaman bu anlayışla süreceğini belirtti.

 

“AYNI SOFRADA BULUŞACAĞIZ”

Ramazan ayının ikinci gününde Haziran ayı halk gününü gerçekleştirerek, yine hemşehrileri ile bir araya geldiğini ifade eden Başkan Zolan, “Biz sadece halk günlerinde değil diğer günlerde de vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Mübarek ramazan ayı boyunca her gün bir mahallemizde yine vatandaşlarımızla bir arada olup, aynı sofrada buluşacağız” diye konuştu. Tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, mübarek ayın hayırlara vesile olmasını diledi.

Editör: TE Bilişim