Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinlediği Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor. 2016 yılının ilk Halk Günü 5 Ocak Salı saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

 

Denizli'de ilk kez Ağustos 2015'te vatandaşlarla bir araya gelerek Halk Günü buluşması düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altıncı kez vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyecek. Her ayın ilk salı günü düzenlenen buluşmalar vatandaşların yoğun katılımına sahne olurken, 2016 yılının ilk Halk Günü, 05 Ocak 2016 Salı saat 10.00'da yapılacak. Başkan Zolan, bugüne kadar düzenledikleri her bir buluşmanın çok yoğun ve verimli geçtiğini belirterek, aynı heyecan ve katılımın 2016 yılında da sürmesini beklediklerini söyledi. Vatandaşlar ile sürekli bir arada olduklarını ancak Halk Günü'nün ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Biz her günümüzü vatandaşımız ile birlikte geçiriyoruz. Ancak Halk Günü'nde vatandaşımız belediyeye gelirken 'Başkan bizi bekliyor' diye geliyor ve burada benimle görüşüyor. Bu açıdan Halk Günü'nün ayrı bir özelliği var" dedi.

"Tüm randevular vatandaşlarımıza"

Halk Günü buluşmalarını olağanüstü bir durum olmadıktan sonra aksatmadan daha da zenginleştirerek sürdüreceklerini ifade eden Başkan Zolan, "5 Ocak 2016 Salı günü saat 10.00'da Denizli'ye ilişkin söyleyecek sözü olan vatandaşlarımızı Büyükşehir Belediyesi'ne bekliyorum. Bugün tüm randevular vatandaşlarımıza" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim