Denizli ekonomisine su ürünleri üretimi ile önemli katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek, eğitime daha önce verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

Çameli Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermesi planlanan kantini yaptıracak olan Hayırsever İşadamı, 100 bin TL’ye mal olacak binanın protokolünü Valilikte düzenlenen törenle imzaladı.

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İl Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek ile oğulları Yasin ve Osman Özpek katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe Çameli Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet verecek olan kantin binasını yapacaklar. Kendileri daha önce Hayırseverler Ortaokuluna bir derslik ile katılmışlardı. Yine İşadamları EML’ye bir katkıları olmuştu. Şimdi de Çameli Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunuyorlar. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli Anadolu Lisesi Bahçesine Belediyemiz tarafından yaptıralacak alan cevresinde hayırsever İşadamı Mustafa Özpek tarafından 1 kattan oluşan kantin yaptırarak eğitim camiasına katkıda bulunmuştur kendilerine teşekkür ederim dedi

1 kattan oluşacak olan kantin, 115 metrekareden oluşacak ve 100.000 TL’ye mal olacak.

Editör: TE Bilişim