Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Honaz’da 2 bin metreküplük içme suyu deposu, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 10 bin metre içme suyu iletim hattı çalışmalarını tamamlayarak, 4 mahalleye daha nitelikli içme suyuna kavuşturdu. 

PAMUKKALEHABER
DESKİ Genel Müdürlüğü, Honaz’ın 4 mahallesini daha nitelikli içme suyu ile buluşturdu.  DESKİ ekipleri Honaz’ın Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli mahallelerinde bir süre önce başlattığı içme suyu yatırımlarını tamamladı. 

DESKİ, Ovacık Mahallesi’ne 2 bin metreküplük içme suyu deposu inşa ederek 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açtı. Çalışmalar kapsamında Ovacık, Karakurt, Karateke, Emirazizli mahallelerine toplamda 10 bin metre içme suyu iletim hattı döşendi.

Mahalleler modern alt yapı ile buluşuyor

Büyükşehir DESKİ’nin alt yapı çalışmalarına kentin her noktasında devam ettiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Honaz ilçemizde de alt yapı bakımından tüm ihtiyaçları giderinceye kadar projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Honaz’da 4 mahallemizde daha gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşlarımıza modern ve nitelikli alt yapı hizmeti sunduk. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 

Editör: TE Bilişim