Denizli Pamukkale ilçesi Süleyman Demirel Caddesi D585 karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada aynı otomobil içerisinde bulunan iki kişide yaralandı.

Asmalıevler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi üzerinde, Pamukkale Üniversitesi kavşağında meydana gelen kazada Mehmet Kocagül yönetimindeki 20 YC 647 plakalı araç aşırı hız nedeniyle bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. İlk olarak bir direğe çarpan araç 20 metre ileride bulunan 2. direğe çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle paramparça hale gelen araçtan dışarı savrulan bir kişi olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılarak gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Aracın içerisinde sıkışan iki kişiden Fatih Türkmen (23) olay yerinde hayatını kaybederken diğer bir kişi sıkıştığı araçtan itfaiye tarafından çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ediyor

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden Fatih Türkmen hurdaya dönen arabada sıkıştı. İtfaiyenin bir saate yakın süren uğraşları sonucunda arabadan çıkarılan gencin cansız bedeni Hastane morguna kaldırıldı.

Olayın yaşandığı gece kazadan bir süre önce mutlu anlarının fotoğraflarını instagramda paylaşan gençler başlarına gelecek kazadan habersizdiler.

Olayla ilgili soruşturulma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim