Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi öğrencileriyle belediye arasında sosyal bir bağ kurmak, ilçede reel nüfusun belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” kampanyasını hayata geçirdi. 31 Aralık son başvuru tarihi olan kampanyada, ikametgahını Denizli’ye taşıyan öğrencilere sinema, teleferik bileti gibi birçok hediye verilecek. Üniversite giriş kapısı önünde kurulan standı ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm öğrencilere seslenerek kampanyaya davet etti, ikametgahlarını taşımalarını istedi.

 

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi’nin öğrencilerine yönelik “İkametgahını Taşı Biletlerini Kap” isimli kampanya başlattı. Pamukkale Belediyesi ile PAÜ’lü öğrenciler arasında sosyal bir bağ kurmak önceliği ile başlatılan kampanyanın ikinci amacı ise Pamukkale Belediyesi’nin hizmetleri noktasında ilçede nüfusun reel olarak belirlenmesi. Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi giriş kapısı önünde kurduğu stantla başvuruları almaya başladı. Kampanyaya Denizli Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor.

 

İKAMETGÂHINI TAŞIYAN ÖDÜLÜ KAPACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de standı ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle sohbet edip kampanyanın amacını anlattı,  adreslerini Denizli’ye taşımaları için çağrıda bulundu. 

Kampanya ile birincil ikametgahını Pamukkale ilçesine aldıran her Pamukkale Üniversitesi öğrencisine ücretsiz 5 sinema giriş, ücretsiz 5 teleferik biniş bileti verecek. Ayrıca başvuranlar arası yapılacak çekilişle 5 kişiye Karahayıt’ta 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama, 5 kişiye tablet bilgisayar, 5 kişiye akıllı telefon ödülü sunulacak. Kampanyada son başvuru tarihi 31 Aralık 2015. Çekiliş sonuçları ise 1 Şubat 2016 tarihinde www.pamukkale.bel.tr adresinden ilan edilecek.

 

“PAÜ’LÜ ÖĞRENCİLERİMİZE ÇAĞRIMIZ VAR”

İl dışından gelip PAÜ’de okuyan tüm üniversite öğrencilerine adreslerini taşımaları çağrısında bulunan Başkan Gürlesin, “Yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer almakta. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarındanilimize, ilçemize gelmekte. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, temas kurmak, diyaloğu artırmak. Yani ortak bir platformda buluşmak. İkincil amacımızda 320 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Kampanya çerçevesinde sosyal ve kültürel anlamda öğrencilerimize çok güzel ödüller sunuyoruz. 31 Aralık başvuru tarihi için son gün. İnşallah o güne kadar öğrencilerimizin kampanyaya ilgisinin yüksek olmasını umuyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim