İnşaat Mühendisleri Odası 61’ncı kuruluş yıldönümünü Colossae Termal Otel’de kutladı. İMO Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve Yönetim Kurulu üyeleri Hayri Ün, Hüseyin Baybars Saraçoğlu, Naile Peker, Recep, Uzunca, Orhan Devecioğlu ve Bülent Şahan geceye katılan konukları girişte karşıladı.

İMO 61’ncı kuruluş yıldönümünü Colossae Termal Otel’de kutladı. İMO Denizli Şubesi Başkanı Şevket Murat Şenel ve Yönetim Kurulu üyeleri Hayri Ün, Hüseyin Baybars Saraçoğlu, Naile Peker, Recep, Uzunca, Orhan Devecioğlu ve Bülent Şahan geceye katılan konukları girişte karşıladı.

İMO Gecesine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Öztoprak, DESKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören,  Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Cüneyt Zeytinci, İMO Denizli Şubesi eski başkanları ve inşaat mühendisleri katıldı.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ 40 VE 25 YIL ONUR PLAKETLERİNİ ALDI

Gecede Arif Ay, Kenan Şahan, Abdullah Başkaya, Ali Dere, Recep Susar, Mustafa Akyıl, Şemseddin Terzioğlu, Nusret Turan, Şerif Koçhan, Emin Uysal, Mehmet Cengiz Alpat, Kadir Tüzün 40’ncı onur yılı plaketlerini, Feridun Kapukıran, Lale Bakkal, Muammer Aydoğdu, Süleyman Kartalcı, Ayhan Türkmen, Fatih Türkmen, Fatih Kadıoğlu, Halim Ceylan, Uğur Doruk, İbrahim Benice, Raşit Aliko, Hasan Kayıhan, Muhteşem Şanlı, Aydın Gökgöz, Özcan Şenlikçi, Yılmaz İnci, Faik Erdoğan, Nevzat Erdoğan ve Mehmet Serdar Çetin ise 25’nci onur yılı plaketini aldı.

GÜNCAN VE ALTUNAY’A ONUR ÖDÜLÜ

Gecede İMO Denizli Şubesi’nin kuruluşundan bu yana görev yapan oda başkanlarından Halil Güncan ve Ümit Bülent Altunay’a Hizmet Onur plaketiverildi. Güncan ve Altunay geçen yılki törene katılamadıkları için Onur plaketleribu yıl verildi.

SPONSORLARA PLAKET

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 61’ncı kuruluş yıldönümünde geceye katkılarından dolayı başta Akça Şirketler Topluluğu olmak üzere sponsor olan firmalara plaket verildi. Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semra Akça Acar aldı.

BAŞKAN ŞENEL’E EŞİNDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Gecenin sonuna doğru İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Şevket Murat Şenel’e eşi Dilek Şenel Doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Şenel’in DRT Denizli mikrofonlarına açıklamalarda bulunduğu sırada, doğum günü anonsu ve doğum günü pastasının gelmesi İMO Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel’i hem şaşırttı, hem duygulandırdı. Asıl sürpriz ise Dilek Şenel’den geldi. İki ay boyunca yan flüt eğitimi alan Dilek Şenel, sahneye çıktı ve eşinin en sevdiği şarkı olan ‘Fikrimin İnce Gülü’ şarkısını yan flüt ile çaldı. 45 yaşına basan Şevket Murat Şenel ve eşi Dilek Şenel aynı şarkıda dans ederek duygu dolu anlar yaşadılar. Doğum günü pastası salonda bulunan konukların da katılımıyla birlikte kesildi. 

Editör: TE Bilişim